Українська
Валюта UAH
Відгуки про компанію BENDVIS Україна

Відгуки про компанію BENDVIS

100%
позитивних відгуків з 59
95% відповідь протягом дня
98% угод виконано в строк
100% актуальний опис товару
Розмістити відгук
усі (59)позитивні (59)негативні (0)
Супер
Марина Усова
Я сняла в аренду место в большом торговом центре, и конечно мне понадобилось купить торговый островок. Заказала его в "Бенвис". Довольна и качеством и доставкой. все быстро, красиво, торговля уже идет! Спасибо, "Бенвис"!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
31.05.2021
Коментар компанії
Спасибо за плотное сотрудничество! Было очень приятно делать для Вас торговое оборудование.
Супер
Марина Усова
Недавно открыли свой магазин и остро нуждались в качественном торговом оборудовании: стеллажах, полках и тому подобное. Должно не могли определиться, но Компания Бенвис нас удивила. Не дорого при этом качество - супер! Уже проверено и нами и нашими покупателями. Будем еще заказывать для нового магазина.
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
Супер
Покупець
Ми вже встановили у всіх наших магазинах торгові стелажі, які замовили в компанії "Bendvis". Залишились дуже задоволені. Дизайн стежалів нам запропонували фахівці з компанії "Bendvis", оформленні конструкцій прекрасно підійшло до стилю нашого магазину. Дякую за гарно виконану роботу. Рекомендую!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
29.04.2021
Коментар компанії
Дякуємо що звирнулись в нашу компанію
Добре
Ребята выполнили работу очень оперативно! Всем довольна, заказывали торговые стелажи для магазина. Все вовремя, качественно и красиво. Буду советовать Бендвис своим знакомым!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
22.04.2021
Коментар компанії
Спасибо! Рады сотрудничеству!
Супер
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
Супер
Ребята постарались,все выполнили в положенные сроки.Буду советовать «Бендвис»всем.
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
Супер
Покупець
Дуже задоволені компанією Бендвіс. Сервіс на вищому рівні. Підібрали те, що було потрібно, проконсультували, та підказали те, що буде кращим варіантом. Дякую за гарний сервіс!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
20.04.2021
Коментар компанії
Дякуємо, що звирнулись до нас!
Супер
Компания Бэндвис очень порадовала качеством своей продукции! Стелаж для магазина выполнен был под индивидуальный заказ, все пожелания учтены. Все как я и хотела. Очень довольна сотрудничеством, буду обращаться еще. И еще огромное спасибо менеджерам, которые ответили на все вопросы и посоветовали, что лучше выбрать. Спасибо Bendvis, теперь мой магазин стал еще лучше!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
15.04.2021
Коментар компанії
Спасибо! Что обратились в нашу компанию! Будем рады помочь! Сотрудничество с Вами нам в радость!
Супер
Покупець
Мені потрібно було замовити торгові стенди для власного магазину. У компанії BENDVIS мені запропонували новий дизайн та підготували для мене 3D модель з моєю продукцією на полицях. такоє фахівці компанії зробили брендування та нанесли логотипи. В результаті я отримала екслюзивні та багатофункціональні торгові стенди для свого мазазину. Дякую компанії Бендвіс за гарну та професійно виконану роботу.
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
07.04.2021
Коментар компанії
Дякуємо за те що звернулись в нашу компанію! Було приємно розробляти дизайн для вашого магазину. Торгові стенди получились на славу.
Супер
Я обратилась в компанию Бендвис, мне разработали 3-Д модель, осталась очень довольна. Мне были нужны торговые стеллажи для своего магазина. Мне подобрали материалы именно под мой товар.
Торговые стеллажи получились с яркой витриной, привлекающие внимание, т.к. я заказывала еще и брендирование.
Спасибо работникам компании Бендвис за очень качественно исполненную работу. Рекомендую!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
06.04.2021
Коментар компанії
Дякуємо що замовили торгові стелажі саме у нас!
Супер
Покупець
Приємні та кваліфіковані співробітники в компанії "BENDVIS". Чудовий дизайн в товару "Тестер для перевірки ламп", мені дуже сподобався.
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
26.03.2021
Коментар компанії
Дякую що звернулись до Нас. Новий дизайн тестера для перевірки лампочок, вийшов дійсно чудовий!
Супер
Покупець
Имела хороший опыт сотрудничества с компанией Бендвис. Создали мне под заказ, обалденный стеллаж для снэков и сухофруктов. Быстро, качественно и мне понравилось, что очень ответственно берутся за работу! Однозначно вернусь ещё!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
25.03.2021
Коментар компанії
Спасибо! Делать дизайн стеллажа для сухофруктов под ваш бренд было очень приятно. Создание нового торгового оборудования наша задача! Всего хорошего Вам и в Вашем бизнесе!
Супер
Покупець
Мне была поставлена задача от руководства, в которой я вообще не понимала что искать и как это сделать. Позвонила в компанию, подробно проконсультировали, подсказали, что мне нужно. Быстро оформили заказ на стелажи и ждать пришлось не долго. Я очень осталась довольна сотрудничеством.
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
24.03.2021
Коментар компанії
Дякую! Торгові стелажі вийшли чудові, для нас це ще одна перемога, і гарний досвід. Будемо раді співпрацювати! Звертайтесь!
Добре
Торгові стелажі компанії Bендвіс-це круто. Замовили вже на дві торгівельні точки. Стиль, якість, дизайн -
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
Добре
Замовляли стелажі для магазину. Менеджери досвідчені та компетентні.Товари якісні, сучасні.Дякуємо за допомогу з вибором та професійний підхід до справи!
Оперативність відповіді: Протягом години
Чи виконано замовлення в строк: Так
Відповідність опису товару/послуги: Так
23.03.2021
Коментар компанії
Дякуємо що звернулись в нашу компанію, будемо раді і ще співпрацювати з вами
Порівняти0
ОчиститиОбрано позицій: 0